Specijalizirani smo za razvoj pouzdanih i skalabilnih softverskih rješenja za bilo koji OS, preglednik i uređaj.  Svoj rad baziramo na najnovijim tehnologijama kako bismo isporučili prilagođena rješenja i proizvode koji savršeno odgovaraju potrebama i navikama Vaših korisnika.

Galerija

Kontakt

Sjedište

Breza 31, 10040 Zagreb

Office

Aleja lipa 1F, 10040 Zagreb

E-mail

info@syzygys.hr

Mobitel

098/882-281

objavljeno:
12. listopada 2019.
kategorija:
Web aplication/Medical
klijent:
Poliklinika HELP

Osnovne značajke

Naš brend svih sustava i aplikacija u zdravstvu je MedApp. Medicinski sustav za upravljanje pacijentima, narudžbama, terminima, statusima pregleda, pregledima, nalazima,  doktorima, računima, potrošnim materijalom, cjenicima, šifrarnicima i komunikacijski kanali klinika – pacijenti.

MedApp je projekta medicinske odnosno zdravstvene aplikacije. Za razvoj zdravstvene aplikacije odlučili smo se zbog kvalitetne suradnje sa sa kojim aktivno surađujemo na razvoju MedApp-a. Kroz dosadašnju zajedničku suradnju došli smo do zaključka kako je jedna ovakva mobilna aplikacija na tržištu prijeko potrebna.

U izradi ove aplikacije cilj nam je bio koristiti sve najnovije tehnologije uz korištenje najboljih praksi medicinske industrije i najnovijih trendova razvoja medicinskih mobilnih aplikacija. Znamo da nam je glavni izazov definirati potrebe krajnjeg korisnika, ali unatoč činjenici da je medicinska industrija složeno područje, ovdje vrijede ista pravila koja obično definiraju pojam upotrebljivosti.

U konačnoj analizi to nam omogućava izradu jedinstvenog zdravstvenog proizvoda koji će udovoljiti svim strogim zahtjevima korisnika i maksimizirati korisničko iskustvo jer zdravlje nije samo riječ i ovdje nema mjesta pogreškama, te je ovaj sustav izgrađen na stvarnim procesima rada medicinskih ustanova koji obuhvaća sve procese od same narudžbe pacijenta do završenog pregleda. Sustav mijenja ustaljene logike rada medicinskih aplikacija na način da se rad sustava ne bazira na pregledu već isključivo je baza posjeta pacijenta na koju se onda vežu svi ostali procesi rada.

U razvoju sustava nisu korištena gotova rješenja koja se prilagođavaju potrebama već je svaki dio sustava osmišljen i izgrađen isključivo u svrhu ovog sustava.

„Ne mogu vam dati formulu za uspjeh, ali mogu vam dati formulu za neuspjeh. To je: Pokušajte ugoditi svima. “
– Herbert Bayard Swoppp

Procesi & Rezultati

Rasporedi

Sustav koristi veliki broj kalendara i upravlja njima u odnosu na rasporede. Medicinski djelatnici mogu rezervirati posjete klinici za svoje pacijente putem weba ili mobilne aplikacije.

Online rezervacija

Pacijenti također mogu rezervirati termin posjete i vrijeme savjetovanja. Oni navode razlog posjete i unose/ažuriraju svoje osobne zdravstvene kartone tako da dobro znate njihovo zdravstveno stanje.

Pregled rasporeda

Možete pregledati raspored dogovora za cijelu kliniku, pojedini tim ili selektivno za određenog doktora. Rasporedi obavještavaju sve korisnike ovisno o pravima za svaku promjenu na rasporedu.Pregled rasporeda

Ažuriranje statusa

Zaposlenici i pacijenti mogu potvrditi, otkazati ili preurediti posjete. Za svaku promjenu doći će obavijest, a status se može pregledati u kalendaru koji je označen bojama

Podsjetnici

Djelatnici klinike i pacijenti primaju automatske obavijesti, potvrde, podsjetnike putem e-pošte. Obavijestima o nadolazećim terminima posjete sustav maksimalizirao iskoristivost termina.

Pregled profila

Profili pacijenata, uključujući njihovu zdravstvenu povijest i zdravstveno stanje, mogu se pregledati jednostavnim pretraživanjem radi pregleda zdravstvenih kartona prije posjete.

Cjenici

Definiranje cijene svih pojedinih usluga i popusta sustavu omogućuje automatsko kreiranje računa, nakon prelaska pacijenta u status pregledano, za sve isporučene usluge a ne naplaćene.

Izvještaji

Samostalno kreiranje neograničenog broja izvještaja i popisa uz velike mogućnosti filtriranja, grupiranja i definiranja svih parametara i određivanje skupa podataka iz baze koji se koriste.

Cjenici

Pisanje nalaza u sustavu u potpunosti prilagođeno doktoru i omogućen je rad sa velikim brojem prethodnih nalaza u isto vrijeme na temelju kojih se radi pregled pacijenta.