Specijalizirani smo za razvoj pouzdanih i skalabilnih softverskih rješenja za bilo koji OS, preglednik i uređaj.  Svoj rad baziramo na najnovijim tehnologijama kako bismo isporučili prilagođena rješenja i proizvode koji savršeno odgovaraju potrebama i navikama Vaših korisnika.

Galerija

Kontakt

Sjedište

Breza 31, 10040 Zagreb

Office

Aleja lipa 1F, 10040 Zagreb

E-mail

info@syzygys.hr

Mobitel

098/882-281

// što možemo ponuditi?

Vaš partner za
inovativna riješenja

Syzygy systems je tvrtka u kojoj možete naći partnera bilo da se radi o velikoj, srednjoj ili maloj tvrtki svaki projekt nama je tehnološkim izazov. Pomažemo tvrtkama da podignu svoju vrijednost kroz razvoj softvera po mjeri, uz inovativan dizajn, provjerenu kvalitetu i konzultantske usluge. Možemo vam pomoći u održavanju i modernizaciji vaše IT infrastrukture i rješavanju različitih problema specifičnih za poslovne procese s kojima se vaša tvrtka svakodnevno susreće.

video showcase
// Iskustvo. Izvršenje. Izvrsnost.

Što Zapravo Radimo

Činimo tvrtke učinkovitijima

Pomažemo našim klijentima da otkriju i iskoriste sljedeću veliku stvar u tehnologiji. Kao tvrtka s punom uslugom pružamo stručnost u svim fazama životnog ciklusa digitalnih proizvoda. Prihvaćajući projekte i izazove u različitim industrijama, odlučni smo učiniti tvrtke učinkovitijima i olakšati život ljudi.

// tehnologija

Poboljšajte i inovirajte
svoje poslovanje

Zapošljavamo i stvaramo vlastite razvojne timove prilagođene vašim specifičnim potrebama.

mobile development 70%
web development 90%
ui/ux design 60%